Barion Pixel
junior digital analyst álláshirdetés

Junior Digital Analyst álláshirdetés

Munkakör

Junior Digital Analyst kollégát keresünk, főállásban. Ez azt jelenti, hogy Google Analytics (Universal Analytics és GA4) méréseket fogsz auditálni, tervezni és setupolni. Ennek része, hogy az Analytics mellett a beállításokat gyakran a Google Tag Managerben kell elvégezned, ezért fontos, hogy ennek az eszköznek az alapvető működését ismerd és készség szinten tudd használni.

A mindennapokban a PPC csapat napi munkájának a támogatása a feladatköröd része lesz, így a Google Ads konverziómérés beállítása, Facebook Pixel alapkód és eseménymérés beállítás vagy a LinkedIn Insight Tag implementációja hozzád fog tartozni.

A mérési tervek készítése során implementációs támogatást is biztosítunk az ügyfeleinknek akár házon belül, akár külsős csapattal végzik a weboldal fejlesztéseket. A mérések beállításán túl elemzési feladataid szintén lesznek, ennek részeként a Google Data Studio ismerete különösen fontos.

A fentiek mellett projekt jelleggel hőtérképes és video recording elemzéseket (pl. Hotjar) illetve A/B teszteket (pl. Google Optimize) és mobil app (pl. Firebase) mérési auditokat is fogsz készíteni. Ezekből éves szinten néhányat vállalunk, tehát nem képezi majd a mindennapok részét, azonban egy izgalmas lehetőség, hogy jobban elmerülj, ezekben a specifikus területekben.

Lesznek olyan projektek, amikor közvetlenül az ügyféllel vagy az ügyfél egy alvállalkozójával (webfejlesztő) is egyeztetned kell. Junior szinten nem elvárás, hogy teljesen önállóan kezelj ügyfeleket, de szeretnénk, ha tanácsadóként is tudnád támogatni a partnereinket.

Munkavégzés helye

A jelenlegi helyzetben mindenki otthonról dolgozik, de a járványhelyzet után szeretnénk ha heti 2-3 napot a Bartók Béla úti irodánkban töltenél a csapattal.

Munkarend

Preferáljuk, ha hétköznapokon 9-17 óra között elérhető vagy, de a munkaidőt rugalmasan kezeljük. Nekünk sokkal fontosabb, hogy az adott projektre vállalt határidőt betartsd, így nagyobb szabadságod van abban, hogy beoszd a munkanapokat, egyúttal nagyobb felelősséged is, hogy megfelelően tervezd az idődet.

Mit adunk mi?

 • A pozícióhoz és a felelősséghez méltó anyagi kompenzáció mellett teljesítmény alapú éves béremelést és bónuszt.
 • Rugalmas munkarendet szigorú home office szabályozás nélkül.
 • Dél-budai irodát egy könnyen megközelíthető helyen.
 • Belső és piaci képzéseken, konferenciákon való részvételt.
 • A szombati munkanapok nálunk csak ügyeletet jelentenek, ezeken a napokon maximum 1-2 órát dolgozunk.
 • Ha jól osztod be az idődet, akkor péntekenként már 15 órától tiéd a hétvége.
 • A születésnapodon nincs munka, ez egy extra szabinap a cégtől neked, ajándékba. 🎁

Elvárások

Ezeknek mindenképpen meg kell felelned:

 • Tapasztalat: minimum 1 év, preferáltan ügynökségi oldalon
 • Ügyfél tapasztalat: Legalább 3 különböző területen tevékenykedő (pl. FMCG, szolgáltató vagy webshop) ügyfélnek végeztél már analitika feladatokat korábban
 • Teljesített vizsgáid: Google Analytics for Beginners, Google Tag Manager Fundamentals
 • Használt analitika rendszerek: Google Analytics (UA&GA4), Google Tag Manager
 • Szoftverismeret: G-Suite (Docs, Sheets, Slides)
 • Nyelvtudás: az angol nyelvű szakmai anyagok elolvasása, videók megtekintése és feldolgozása nem okoz nehézséget számodra
 • További kompetenciák: pontosság, határidők szigorú betartása, konstruktív kooperáció a csapattal

Jelentkezés

Ha úgy döntesz, hogy jelentkezel, küldj egy emailt az aron@exactmatch.hu címre ezzel a tárggyal:

 • Exact Match – Junior Digital Analyst állás jelentkezés

A levélhez csatold az önéletrajzod és linkelj be egy általad készített checklistet, amiben összefoglalod, hogy egy Google Analytics fiók auditálása során milyen szempontokat vizsgálnál meg, illetve ugyanebben az emailben írd le, hogy miért szeretnél velünk dolgozni.

Ezen kívül küldd át azt a digitális analitika témájú a szakmai tartalmat (cikk, podcast, esettanulmány, videó) amit legutóbb olvastál, láttál vagy hallottál és néhány mondatban fogalmazd meg, hogy mit tanultál belőle.