Barion Pixel

Csomag: Google Ads kezdőknek + Középhaladó Google Ads + Haladó Google Ads képzés

  • 3 képzés egyben
  • 59 980 Ft kedvezmény
149 990 Ft 209 970 Ft

Az árak nettó árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák.

3 képzés egy csomagban:

  • Google Ads kezdőknek képzés
  • Középhaladó Google Ads képzés
  • Haladó Google Ads képzés

A képzést összeállította

Bay Áron

PPC és analitika specialista

2007 óta foglalkozik PPC-kampányok menedzselésével és 13 éve digitális analitikával. Szakmai pályafutása során több mint 3 milliárd Ft PPC költést kezelt és 350+ digitális analitika projekten dolgozott, többek között az EPAM, a Billingo, a Schiller Autó, a BioTechUSA, a Patronbolt, a Közért+ és a Biggeorge Property kampányaiban.

2013 óta a Google Regional Trainer státusz birtokosa, a Corvinus, a BGE és az ELTE korábbi óraadó oktatója. Az Exact Match társalapítója és a PPC&Data terület vezetője. A PPC Pro szakmai közösség alapítója, a Digital Cube Conf konferencia társalapítója és szervezője.


A Képzésről

Rendeld meg együtt a Google Ads kezdőknek, Középhaladó Google Ads, valamint a Haladó Google Ads képzéseket egyben, és spórolj 59 980 forintot.

1. képzés: Google Ads kezdőknek képzés

Ha szeretnéd megismerni a Google Ads hirdetési rendszer alapjait és megérteni az összefüggést a kulcsszavak, a hirdetési szövegek és a weboldalad kontextusában, akkor ez a képzés neked szól. A képzésben a keresőhirdetésekre fókuszálunk.

2. képzés: Középhaladó Google Ads képzés

A középhaladó Google Ads képzésen megmutatom, hogy hogyan tudod a kampányaidból kihozni a legtöbbet. Fiók auditálás, optimalizálási módszerek, szövegtesztelés és további tippek kifejezetten középhaladóknak.

3. képzés: Haladó Google Ads képzés

Ebben a képzésben a kezdő és középhaladó tananyagokra építkezve bemutatom neked a legeredményesebb kampánytervezési stratégiákat, bemutatom a Performance Max illetve a Shopping kampányok működését, ismertetem a Google Ads Editor használatát és Google Analytics-ben elérhető Ads riportok elemzésére is kitérek.