Google Analytics középhaladó képzés

  • átfogó képzés
59 990 Ft 89 990 Ft

Az árak bruttó (alanyi mentes) árak.

  • Öt darab videó, 2,5 órás időtartamban
  • Google Analytics fiók audit checklist (PDF formátumban)
  • 30 napos email support
  • 1 óra online konzultáció Google Analytics témában (1 éven belül felhasználható)

Ha tisztában vagy a mérések alapjaival, az UTM paraméterezéshez saját Google Sheet-et használsz, vannak beállított esemény méréseid és célokat vagy tranzakciókat is mérsz, akkor ez a képzés neked szól.

A képzésen megmutatom, hogyan tudsz gyorsan megbizonyosodni arról, hogy a méréseid rendben vannak és megbízhatóak az adataid. Megnézzük, melyek azok a funkciók, amiket minden profi marketingesnek és adatelemzőnek ismernie illetve használnia kell a gyakorlatban. A riportok általános értelmezésén túl megtudod, hogy néz ki a hatékony fiók struktúra, milyen eszközökkel érdemes összekapcsolnod a fiókod és ezeket a kapcsolatokat mire tudod használni. A riportok értelmezése mellett több fontos beállítást megmutatok, foglalkozunk az adatvizualizáció kérdéskörével (Data Studio) és az attribúciós modellezéssel is.

A képzést összeállította

Bay Áron

PPC és analitika specialista

2007 óta foglalkozik PPC-kampányok menedzselésével és 11 éve digitális analitikával. Szakmai pályafutása során több mint 1,8 milliárd Ft PPC költést kezelt és 250+ analitika projekten dolgozott, többek között az OTP, a Telekom, a Decathlon, az Euronics, az Auchan és a Porsche kampányaiban.

2013 óta a Google Regional Trainer státusz birtokosa, a Corvinus és a BGE vendégelőadója, a Károli Gáspár Református Egyetem óraadó oktatója. Az Exact Match társalapítója és a PPC&Data terület vezetője. A PPC Pro szakmai közösség alapítója, a Digital Cube Conf konferencia társalapítója és szervezője.


A Képzésről