Barion Pixel

Google Analytics középhaladó képzés

 • átfogó képzés
 • videós anyagok
 • lifetime access
49 990 Ft

Az árak nettó árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák.

 • Hét darab videó, 3 órás időtartamban
 • Google Analytics fiók audit checklist (PDF formátumban)
 • 30 napos email support
 • 1 óra online konzultáció Google Analytics témában (1 éven belül felhasználható)

Ha tisztában vagy a mérések alapjaival, az UTM paraméterezéshez saját Google Sheet-et használsz, vannak beállított esemény méréseid és célokat vagy tranzakciókat is mérsz, akkor ez a képzés neked szól.

A képzésen megmutatom, hogyan tudsz gyorsan megbizonyosodni arról, hogy a méréseid rendben vannak és megbízhatóak az adataid. Megnézzük, melyek azok a funkciók, amiket minden profi marketingesnek és adatelemzőnek ismernie illetve használnia kell a gyakorlatban. A riportok általános értelmezésén túl megtudod, hogy néz ki a hatékony fiók struktúra, milyen eszközökkel érdemes összekapcsolnod a fiókod és ezeket a kapcsolatokat mire tudod használni. A riportok értelmezése mellett több fontos beállítást megmutatok, foglalkozunk az adatvizualizáció kérdéskörével (Data Studio) és az attribúciós modellezéssel is.

 1. lecke – Google Analytics adatok minőségének ellenőrzése, audit folyamata
 2. lecke – Hatékony fiókstruktúra kialakítása, elnevezési konvenciók, jogosultságok, szűrők, fő fiókbeállítások
 3. lecke – A legfontosabb sztenderd riportok a napi, heti és havi elemzésekhez
 4. lecke – GA & GTM, mire és hogyan használd a Tag Managert
 5. lecke – App + Web property beállítása, funkciói és használata
 6. lecke – Analytics és Data Studio összekötés, alapriport létrehozása
 7. lecke – Google Attribution előfeltételei, beállítása és gyakorlati használata

A képzést összeállította

Bay Áron

PPC és analitika specialista

2007 óta foglalkozik PPC-kampányok menedzselésével és 13 éve digitális analitikával. Szakmai pályafutása során több mint 3 milliárd Ft PPC költést kezelt és 350+ digitális analitika projekten dolgozott, többek között az EPAM, a Billingo, a Schiller Autó, a BioTechUSA, a Patronbolt, a Közért+ és a Biggeorge Property kampányaiban.

2013 óta a Google Regional Trainer státusz birtokosa, a Corvinus, a BGE és az ELTE korábbi óraadó oktatója. Az Exact Match társalapítója és a PPC&Data terület vezetője. A PPC Pro szakmai közösség alapítója, a Digital Cube Conf konferencia társalapítója és szervezője.


A Képzésről

A képzés azoknak szól, akik tisztában vannak a Google Analytics alapjaival és szeretnének még egy lépést előrébb lépni a középhaladó szintre.

A képzés során megtanulod majd ellenőrizni a Google Analytics adatok minőségét, auditálni a fiókot. Segítek kialakítani egy hatékony fiókstruktúra, megnézzük mit hogy érdemes elnevezni, milyen szűrőket hogyan kell beállítani.

Az Analyticsnek vannak egész használható riportjai napi, heti és havi elemzésekhez. Egy leckében külön kitérünk a Google Analytics mellett a Google Tag Managerre és annak használatára is.

Külön blokkot szentelünk az App és Web property beállítására, majd pedig összekötjük a Data Studioval a GA fiókot, hogy különböző automatikus riportokat tudjunk generálni.

A képzés zárásaként az attribúcióról lesz szó, és annak a gyakorlati használatáról.

Kinek szól a képzés?

Ha képben vagy az Analyitcs alapjaival, láttad már a felületed, nyomkodtad is, de szeretnél eggyel magasabb szintre jutni, akkor ez a képzés neked való!

3 órányi videóanyagban dolgozzuk fel a témákat, amiket folyamatosan frissítünk. A képzési anyaghoz pedig lifetime access jár, tehát bármikor vissza tudsz jönni felfrissíteni a tudásodat!