Barion Pixel

PPC PRO Meetup

Csatlakozz te is

PPC PRO Meetup #22

Az évnyitó meetupon a fókuszban a hölgyek! Három előadással (Analitika, PPC és programmatic) és egy panelbeszélgetéssel készülünk.

17:50-18:00 érkezés
18:05-18:25 Tóth Nóra előadása (analitika)
18:25-18:45 Ihász Ingrid előadása (programmatic)
18:45-19:05 Vajda Éva előadása (PPC)
19:10-19:20 szünet
19:20-20:00 panelbeszélgetés az előadókkal és további résztvevőkkel
20:05 esemény zárás

Előadók:

Vajda Éva, iWebMa, https://www.webma.hu/

Smart megoldások; Áldás vagy átok?

Hogyan alakítja át az AI az ügynökségek jövőjét? Áldás vagy átok? Kik lesznek a győztesek és a vesztesek? Hogyan tudunk felkészülni a stratégia kihívásokra ügynökségi oldalról?

Tóth Nóra, INTREN, https://intren.hu/

A CRO az új buzzword. De vajon ki mit ért alatta?

Megmutatom, hogy milyen technikák tartozhatnak a CRO ernyője alá, és részletesebben kitérek az egyik legtöbbet emlegetett megoldásra, az AB tesztelésre. De nem a technikai kivitelezéséről szeretnék beszélni, hanem inkább azt fejtegetni, hogy miért lehetnek a teszteléseket alkalmazók között “vesztesek”, akik sokat várnak a fejlesztői ticketekre, bonyolult, költségigényes fejlesztéseket rendelnek lassan és mammutként, és mitől lesz valaki “győztes” olyan KPI-kel, mint a weben tesztelt változtatások száma havonta, vagy az egy teszthez szükséges időtartam?

Ihász Ingrid, HOPPex, http://hoppex.hu/

A programmatic kiadói oldala.

Kiadói oldalon nem sok látszik mindabból, ami a vásárlói oldalon a programmatic kampányokkal történik. Többnyire még a kattintásokat sem látjuk. De mit is jelent akkor kiadói oldalon programmatic-kal foglalkozni? Stratégiák, árazás, waterfall vs. header bidding, consent management, adatok. Válaszok a vásárlói oldal feltett és fel nem tett kérdéseire.

A panelbeszélgetésben az előadókon kívül részt vesz: Pere Patrícia, Klausz Melinda és Sütő Anna

A részvétel 2020-tól adományhoz kötött. Amennyiben éves adományozónk leszel, úgy egy egyszeri 5000 Ft-os támogatás ellenében az idei összes rendezvényen részt vehetsz. Ha csak erre az alkalomra szeretnél jönni, akkor 2000 Ft-os adománnyal tudod biztosítani a helyed.
https://www.paypal.me/AronBay

2020 február 26. 18:00 - 20:00

HubHub Budapest

1061 Budapest, Király utca 26.

Csatlakozz te is