Barion Pixel

Facebook hirdetés kezdőknek

 • Facebook és Instagram
 • 12 videó
39 990 Ft

Az árak nettó árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák.

 • 12 oktató és magyarázó videó
 • email support

Tematika:

 1. Bevezetés
 2. Mi alapján profiloz a Facebook?
 3. Megfelelő Facebook Page beállítások
 4. Business Manager beállítások
 5. Facebook hirdetési stratégiák
 6. Piackutatás és kampánytervezés
 7. Facebook Pixel
 8. Hirdetés típusok
 9. Célzási megoldások
 10. Facebook riportolás
 11. Példák, esettanulmányok
 12. Bónusz videó: Hirdetés beállítás lépésről lépésre
 • Kezdőknek, akik most akarnak beletanulni a Facebook hirdetések kezelésébe
 • Akik már futtattak hirdetéseket, de döntően autodidakta módon tanulták meg a rendszer működését. A tudásukat viszont nem érzik elég biztosnak, stabilnak.
 • Olyan megbízóknak, marketingeseknek, ügyvezetőknek, akik jobban szeretnék érteni és segíteni a PPC szakértő vagy külső ügynökség munkáját.

A képzést összeállította

Bay Áron

PPC és analitika specialista

2007 óta foglalkozik PPC-kampányok menedzselésével és 13 éve digitális analitikával. Szakmai pályafutása során több mint 3 milliárd Ft PPC költést kezelt és 350+ digitális analitika projekten dolgozott, többek között az EPAM, a Billingo, a Schiller Autó, a BioTechUSA, a Patronbolt, a Közért+ és a Biggeorge Property kampányaiban.

2013 óta a Google Regional Trainer státusz birtokosa, a Corvinus, a BGE és az ELTE korábbi óraadó oktatója. Az Exact Match társalapítója és a PPC&Data terület vezetője. A PPC Pro szakmai közösség alapítója, a Digital Cube Conf konferencia társalapítója és szervezője.


A Képzésről

Képzés felépítése

A képzés során megismered a Facebook Ads alapvető működését. Megmutatom, hogyan kezdj el megtervezni egy Facebook kampányt, mire lesz szükséged az első hirdetésed létrehozásához és milyen buktatókat kerülj el, amikor belevágsz. Átnézzük a különböző hirdetés típusokat és érintőlegesen foglalkozunk a Facebook pixel használatával is, ami kulcsfontosságú a kampányod eredményeinek kiértékeléséhez.

Kinek ajánljuk?

A képzés első sorban azok számára a leghasznosabb, akik most ismerkednek a Facebook hirdetési rendszerével. Ha szeretnél elmerülni a Facebook hirdetések rendszerében, kampányokat futtatni, tudatosan megtervezni és beállítani, akkor a kezdő Facebook Ads képzésünk ideális lehet számodra.

De emellett azok számára is előnyös lehet, akik bár adtak fel már hirdetéseket, de a tudásukat nem érzik elég magabiztosnak. Sok olyan marketinges van, akik online cikkekből vagy önállóan, autodidakta módon kezdett neki a Facebook hirdetéseknek. De a kampányok és hirdetések mögött nincs igazi stratégia és kutatás. Számunkra sokkal kevésbé egy haladó képzés a megoldás, hanem egy alapozó anyag, ami közepes szintre viszi el őket. Ha Te is ebbe a kategóriába tartozol, akkor ez a képzés ideális lehet neked is.

Egy harmadik, és egyben meglepően érdekes kategória azoknak a megbízóknak a csoportja, akik nem futtattak soha hirdetést. És nem is terveznek hirdetés futtatni. De szeretnék jobban érteni hogyan is működik a rendszer, mert hatékonyabban akarnak együtt dolgozni a saját PPC szakértőjükkel, külső ügynökségükkel.