Barion Pixel

Online képzések

Átfogó online marketing tanfolyamok, részletes Analitika, Google Ads és Meta Ads anyagok.

Google Ads képzések

Haladó Google Ads képzés

profiknak

Ebben a képzésben a kezdő és középhaladó tananyagokra építkezve bemutatom neked a legeredményesebb kampánytervezési stratégiákat, bemutatom a Performance Max illetve a Shopping kampányok működését, ismertetem a Google Ads Editor használatát és Google Analytics-ben elérhető Ads riportok elemzésére is kitérek.

89 990 Ft

Analitika képzések

Google Tag Manager alapozó képzés

gyakorlatorientált

Akár analitikával, akár PPC-vel foglalkozol a Tag Management rendszerek ismerete és a Google Tag Manager napi használta ma már elengedhetetlen tudás. Elsőre bonyolultnak tűnhet, de a képzés végre megérted az alapokat és utána egy olyan világ tárul fel előtted, amiről azt hitted fejlesztői tudás nélkül elérhetetlen. Szerencsére nem az!

34 990 Ft

Kezdő GA4 képzés

alapozó képzés

A GA4 az analitikai megoldások új irányát fogja elhozni nekünk 2021-től kezdve. Ebben a képzésben a GA4 funkcióit és előnyeit vizsgáljuk meg az alapoktól kezdve és összehasonlítjuk a sokak által ismert Universal Analytics (UA) funkcióival is. A képzés alap szintről indul és közepes szintig jut el.

39 990 Ft

Meta és Instagram hirdetés képzések

Egyéb képzések

Google Ads Audit képzés

videós anyag

A Google Ads fiók audit képzés során bemutatom, hogy milyen gyakran illetve mely szempontok alapján érdemes felülvizsgálnod a hirdetési fiókodat és a manuális ellenőrzés mellett az audit folyamatát segítő szoftverekkel is megismertetlek.

29 990 Ft

Ingyenes képzéseink

Ingyenes mini GA4 tanfolyam

Az 4 napos mini GA4 tanfolyam célja, hogy bemutassa az új típusú analytics alapjait. Az ingyenes képzés bevezetést nyújt az alapvető fogalmakba, megvilágítja a fő összefüggéseket és bemutatja a GA4 működését.

INGYENES
Az árak nettó árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák.

Nem találod amit kerestél? Céges workshopot rendelnél?

Kérj személyre szabott ajánlatot!