Barion Pixel

Online képzések

Átfogó online marketing tanfolyamok, részletes Analitika, Google Ads és Facebook Ads anyagok.

Google Ads képzések

Haladó Google Ads képzés

profiknak

Ebben a képzésben a kezdő és középhaladó tananyagokra építkezve bemutatom neked a legeredményesebb kampánytervezési stratégiákat, bemutatom a Performance Max illetve a Shopping kampányok működését, ismertetem a Google Ads Editor használatát és Google Analytics-ben elérhető Ads riportok elemzésére is kitérek.

89 990 Ft

Google Ads Audit képzés

videós anyag

A Google Ads fiók audit képzés során bemutatom, hogy milyen gyakran illetve mely szempontok alapján érdemes felülvizsgálnod a hirdetési fiókodat és a manuális ellenőrzés mellett az audit folyamatát segítő szoftverekkel is megismertetlek.

29 990 Ft

Analitika képzések

Google Tag Manager alapozó képzés

gyakorlatorientált

Akár analitikával, akár PPC-vel foglalkozol a Tag Management rendszerek ismerete és a Google Tag Manager napi használta ma már elengedhetetlen tudás. Elsőre bonyolultnak tűnhet, de a képzés végre megérted az alapokat és utána egy olyan világ tárul fel előtted, amiről azt hitted fejlesztői tudás nélkül elérhetetlen. Szerencsére nem az!

34 990 Ft

Google Analytics középhaladó képzés

átfogó képzés

A világ legelterjedtebb ingyenes, “lakossági” igényeket is kielégítő digitális analitika rendszere a Google Analytics. A legtöbben viszont sajnos megállnak ott, hogy elhelyezik az alapmérőkódot és kész. Ez 2020-ban egy versenyképes cég számára kevés. A képzésen bemutatom mi az az alap setup, ami nélkül nem tudsz adat alapú döntéseket hozni.

89 990 Ft

Kezdő GA4 képzés

alapozó képzés

A GA4 az analitikai megoldások új irányát fogja elhozni nekünk 2021-től kezdve. Ebben a képzésben a GA4 funkcióit és előnyeit vizsgáljuk meg az alapoktól kezdve és összehasonlítjuk a sokak által ismert Universal Analytics (UA) funkcióival is. A képzés alap szintről indul és közepes szintig jut el.

39 990 Ft

Facebook és Instagram hirdetés képzések

Egyéb képzések

Google Data Studio képzés

videós anyagok

A képzés célja, hogy bevezetést nyújtson a Data Studio használatának alapjaiba, majd ezekre az alapokra építve egy teljes és átfogó képet Data Studio működéséről. A 10 lecke teljes mértékben online zajlik, így bárhonnan, bármikor elvégezhető a képzés.

89 990 Ft
Az árak bruttó (alanyi mentes) árak.

Nem találod amit kerestél? Céges workshopot rendelnél?

Kérj személyre szabott ajánlatot!