Online képzések

Átfogó online marketing tanfolyamok, részletes Analitika, Google Ads és Facebook Ads anyagok.

Facebook, Instagram és Linkedin képzések

LinkedIn hirdetés kezdőknek

kezdő szint

A LinkedIn-t sokan üzleti facebookként tarják számon. Szerintünk egy olyan szakmai platform, ami egyedi célzásokkal és kifejezetten a B2B szektor igényeire szabott hirdetési formátumokkal megkerülhetetlen PPC eszköz. Ennek az alapjait ismerheted meg a képzésben.

24 990 Ft39 990 Ft

Analitika képzések

Google Analytics képzés

átfogó képzés

A világ legelterjedtebb ingyenes, “lakossági” igényeket is kielégítő digitális analitika rendszere a Google Analytics. A legtöbben viszont sajnos megállnak ott, hogy elhelyezik az alapmérőkódot és kész. Ez 2020-ban egy versenyképes cég számára kevés. A képzésen bemutatom mi az az alap setup, ami nélkül nem tudsz adat alapú döntéseket hozni.

59 990 Ft89 990 Ft

Ecommerce Google Analytics képzés

webshopok számára

Ha online értékesítesz és van egy webáruházad, akkor jó eséllyel már most is használod a Google Analytics-et. Az Enhanced Ecommerce funkciókészlete azonban nagyon ritkán van teljeskörűen kihasználva. Nem csak a lehetőségeket hanem a konkrét feladatokat is megmutatom a képzés során.

39 990 Ft69 990 Ft

Google Tag Manager alapozó képzés

gyakorlatorientált

Akár analitikával, akár PPC-vel foglalkozol a Tag Management rendszerek ismerete és a Google Tag Manager napi használta ma már elengedhetetlen tudás. Elsőre bonyolultnak tűnhet, de a képzés végre megérted az alapokat és utána egy olyan világ tárul fel előtted, amiről azt hitted fejlesztői tudás nélkül elérhetetlen. Szerencsére nem az!

24 990 Ft34 990 Ft

Mérési terv készítése

haladó és profi szint

A profik nem csupán bedobálnak néhány kódot a forráskódba vagy a GTM-be, hanem megtervezik, dokumentálják, implementálják és letesztelik a méréseiket. Ha analitika projektekről van szó, általában ez a legnagyobb és a legtöbb szakértőt igénylő feladat, egyben a legértékesebb is a vállalkozás digitális fejlődését tekintve.

79 990 Ft

A/B tesztelés a gyakorlatban

Google Optimize használatával

Az A/B tesztelés az egyik leggyakrabban túlmisztifikált tevékenység, bár az tagadhatatlan, hogy csak haladó szint elérése után ajánlott belevágni. Ebben a képzésben megmutatom, hogyan tudsz a leghatékonyabban eljutni a hipotézis felállításától az éles tesztig a Google Optimize ingyenes megoldását használva.

29 990 Ft49 990 Ft

Heatmap & Visitor recording képzés

Hotjar beállítása és elemzése

Kimaxoltad a Google Analytics méréseidet, de úgy érezed valami még hiányzik? Ha a teljes képet szeretnéd látni, ahhoz szükséged lesz egy olyan eszközre, mint a Hotjar. Megmutatom hogyan tudsz beállítani heatmapeket, visitor recordingokat illetve funnel méréseket! Ezekből pedig milyen következtetéseket vonhatsz le, hogy azonnali akciók szülessenek.

29 990 Ft44 990 Ft
Az árak bruttó (alanyi mentes) árak.

Nem találod amit kerestél? Céges workshopot rendelnél?

Kérj személyre szabott ajánlatot!