Barion Pixel

Online képzések

Átfogó online marketing tanfolyamok, részletes Analitika, Google Ads és Facebook Ads anyagok.

Google Ads képzések

Analitika képzések

Google Analytics középhaladó képzés

átfogó képzés

A világ legelterjedtebb ingyenes, “lakossági” igényeket is kielégítő digitális analitika rendszere a Google Analytics. A legtöbben viszont sajnos megállnak ott, hogy elhelyezik az alapmérőkódot és kész. Ez 2020-ban egy versenyképes cég számára kevés. A képzésen bemutatom mi az az alap setup, ami nélkül nem tudsz adat alapú döntéseket hozni.

89 990 Ft

Google Tag Manager alapozó képzés

gyakorlatorientált

Akár analitikával, akár PPC-vel foglalkozol a Tag Management rendszerek ismerete és a Google Tag Manager napi használta ma már elengedhetetlen tudás. Elsőre bonyolultnak tűnhet, de a képzés végre megérted az alapokat és utána egy olyan világ tárul fel előtted, amiről azt hitted fejlesztői tudás nélkül elérhetetlen. Szerencsére nem az!

34 990 Ft

Heatmap & Visitor recording képzés

Hotjar beállítása és elemzése

Kimaxoltad a Google Analytics méréseidet, de úgy érezed valami még hiányzik? Ha a teljes képet szeretnéd látni, ahhoz szükséged lesz egy olyan eszközre, mint a Hotjar. Megmutatom hogyan tudsz beállítani heatmapeket, visitor recordingokat illetve funnel méréseket! Ezekből pedig milyen következtetéseket vonhatsz le, hogy azonnali akciók szülessenek.

44 990 Ft

Facebook hirdetés és egyéb képzések

Az árak bruttó (alanyi mentes) árak.

Nem találod amit kerestél? Céges workshopot rendelnél?

Kérj személyre szabott ajánlatot!