Barion Pixel

Google Ads kezdőknek képzés

  • online képzés kezdőknek
  • 2022 nyarán frissítve
49 990 Ft

Az árak nettó árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák.

  • 5 tematikus videó
  • közel 2,5 óra videóanyag
  • email support

A képzés során megismered a Google Ads alapvető működését. Bemutatom hogy hogyan profiloz a Google, aztán elmagyarázom, hogyan kezdj neki egy keresési kampány felépítésének és mik a legfontosabb szempontok a kulcsszó-kutatás, a hirdetés szövegírás és a landoló oldal kiválasztása során. Ismertetem a legfontosabb mutatószámokat és a kampány-optimalizálás alapjait is. Röviden kitérek a konverziómérésre és arra, hogy hogyan tudod ezt beállítani.

A képzést összeállította

Bay Áron

PPC és analitika specialista

2007 óta foglalkozik PPC-kampányok menedzselésével és 13 éve digitális analitikával. Szakmai pályafutása során több mint 3 milliárd Ft PPC költést kezelt és 350+ digitális analitika projekten dolgozott, többek között az EPAM, a Billingo, a Schiller Autó, a BioTechUSA, a Patronbolt, a Közért+ és a Biggeorge Property kampányaiban.

2013 óta a Google Regional Trainer státusz birtokosa, a Corvinus, a BGE és az ELTE korábbi óraadó oktatója. Az Exact Match társalapítója és a PPC&Data terület vezetője. A PPC Pro szakmai közösség alapítója, a Digital Cube Conf konferencia társalapítója és szervezője.


A Képzésről

Ebből a videóból megtudhatod, hogy mit érdemes tudni erről a képzésről.

 

Szeretnéd megtenni az első lépéseket, hogy te is fel tudj adni Google Ads hirdetéseket?