Barion Pixel

Haladó Google Ads képzés

  • profiknak
  • hamarosan elérhető
89 990 Ft

Az árak bruttó (alanyi mentes) árak.

Fontos! A képzés a kezdő és a középhaladó anyagokban szereplő tudásra épít, azokat külön nem részletezzük ebben az anyagban.

  • A képzés elővásárlásával hozzáférést szerezhetsz a 2022. tavaszán megjelenő profiknak szóló Haladó Google Ads képzéshez.
  • 2,5 órányi moduláris videós képzés
  • email support
  • 1 óra online konzultáció Google Ads témában (1 éven belül felhasználható)

A képzés során bemutatom neked, hogy mik a bevált kampánytervezési stratégiák, ismertetem az új Performance Max kampány működését és beállítási folyamatát. Részletesen bemutatom mi szükséges egy Google Shopping kampány létrehozásához (Merchant Center fiók, termék feed file és Google Ads kampány setup). Végigveszem mire és hogyan tudod felhasználni a Google Analyticsben elérhető Ads riportokat illetve betekintést nyújtok a GA4 property típussal való összekapcsolás előnyeibe is. A képzés során bemutatom hogyan és mire tudod használni a Google Ads editort, legyen szó kampánytervezésről vagy tömeges kampány módosításokról.

A képzést összeállította

Bay Áron

PPC és analitika specialista

2007 óta foglalkozik PPC-kampányok menedzselésével és 13 éve digitális analitikával. Szakmai pályafutása során több mint 3 milliárd Ft PPC költést kezelt és 350+ digitális analitika projekten dolgozott, többek között az EPAM, a Billingo, a Schiller Autó, a BioTechUSA, a Patronbolt, a Közért+ és a Biggeorge Property kampányaiban.

2013 óta a Google Regional Trainer státusz birtokosa, a Corvinus és a BGE vendégelőadója, a Károli Gáspár Református Egyetem korábbi óraadó oktatója. Az Exact Match társalapítója és a PPC&Data terület vezetője. A PPC Pro szakmai közösség alapítója, a Digital Cube Conf konferencia társalapítója és szervezője.


A Képzésről