Barion Pixel

Haladó Google Ads képzés

  • haladó és profi szint
69 990 Ft

Az árak bruttó (alanyi mentes) árak.

  • 5 darab haladó videó
  • 2 óra videóanyag
  • Google Ads fiók audit checklist (PDF formátumban)
  • email support
  • 1 óra online konzultáció Google Ads témában (1 éven belül felhasználható)

Ha már tisztában vagy az alapokkal, az Avg. CPC és a Conversions nem ismeretlen fogalmak számodra, viszont úgy érzed, hogy még számos lehetőségét nem ismerted meg a Google Ads-nek, akkor ez a képzés neked szól.

A képzés során végigvesszük, hogyan tudsz elkészíteni egy gyors fiók auditot és ez alapján milyen lépésekkel tudod fejleszteni a meglévő kampányaidat. Bemutatom a leghatékonyabb célzási és licit stratégiákat, szöveg optimalizációs technikákat és elmélyedünk a Quality Score mutatóban. Végignézzük a legfontosabb hirdetés bővítményeket, megtudhatod mire használhatod az Optimization Score-t és elmerülünk az SQR riportok rejtelmeiben.

A képzést összeállította

Bay Áron

PPC és analitika specialista

2007 óta foglalkozik PPC-kampányok menedzselésével és 11 éve digitális analitikával. Szakmai pályafutása során több mint 2 milliárd Ft PPC költést kezelt és közel 300 analitika projekten dolgozott, többek között az EPAM, a Billingo, a Schiller Autó, a BioTechUSA, a Patronbolt, az Autopal, a Pesti Házak és az InSimu kampányaiban.

2013 óta a Google Regional Trainer státusz birtokosa, a Corvinus és a BGE vendégelőadója, a Károli Gáspár Református Egyetem korábbi óraadó oktatója. Az Exact Match társalapítója és a PPC&Data terület vezetője. A PPC Pro szakmai közösség alapítója, a Digital Cube Conf konferencia társalapítója és szervezője.


A Képzésről