Barion Pixel

Heatmap & Visitor recording képzés

  • Hotjar beállítása és elemzése
  • videós elemző anyag
44 990 Ft

Az árak nettó árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák.

  • 1 órás videó egy konkrét weboldal valós adatain
  • email support
A weboldalak forgalmának általános mérése mellett az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a különböző heatmap és visitor recording funkciókat kínáló elemző szoftverek. Ezek közül az egyik legnépszerűbb és akár ingyenesen tesztelhető eszköz a Hotjar. A képzésből megtanulod mi szükséges a hotjar mérőkód beállításához és megmutatom a Heatmaps, a Recordings illetve az Incoming Feedback funkciók setup-ját és használatát lépésről lépésre.

A képzést összeállította

Bay Áron

PPC és analitika specialista

2007 óta foglalkozik PPC-kampányok menedzselésével és 13 éve digitális analitikával. Szakmai pályafutása során több mint 3 milliárd Ft PPC költést kezelt és 350+ digitális analitika projekten dolgozott, többek között az EPAM, a Billingo, a Schiller Autó, a BioTechUSA, a Patronbolt, a Közért+ és a Biggeorge Property kampányaiban.

2013 óta a Google Regional Trainer státusz birtokosa, a Corvinus, a BGE és az ELTE korábbi óraadó oktatója. Az Exact Match társalapítója és a PPC&Data terület vezetője. A PPC Pro szakmai közösség alapítója, a Digital Cube Conf konferencia társalapítója és szervezője.


A Képzésről